Blogg

Golfkläder topp 5

Golfsäsongen är i full blomstring just nu, och i år känns golf som ett riktigt bra alternativ när man vill hitta på en aktivitet. Golf passar alla åldrar och det är lätt att hålla avstånd på en stor öppen golfbana.

Outfit för golfbanan

Här tipsar vi om våra topp 5 kläder och accessoarer för golfbanan! Alla våra golfkläder och accessoarer ser du här »

Keps

Kepsen är ett måste en solig dag på golfbanan! En golfrunda tar några timmar och en keps skyddar både hud och ögon från solen. Den kan även skydda mot vind, fukt, mygg och knott vid andra väder.

Golfkeps med bollmarkering

199 kr
Golfkeps med smart bollmarkering, dold magnet behåller bollmarkör på skärmen. Göre den personlig genom att enkelt välja till ett eget

Shorts

Golfbanan är det perfekta stället att få lite färg på benen. Glöm inte solskyddet bara! Vi föredrar ett par rejäla shorts som inte blir fladdriga och prassliga, ett par bra allvädersshorts eller chinosshorts är perfekta.

Allvädersshorts Cutter and Buck | Dam

949 kr
Multifunktionella vattenavvisande shorts för dam gjorda i ett starkt stretchmaterial med quickdry funktion. Byxorna är laddade med tekniska lösningar och

Långbyxor

Här gäller samma som med shortsen, satsa på något rejälare som inte prasslar och fladdrar runt benen. Det är öppet på en golfbana och kan blåsa rejält. Fickor att stoppa en boll och ett par pegar i kan också vara en bra idé.

Allvädersbyxor Cutter and Buck | Herr

Det ursprungliga priset var: 1 249 kr.Det nuvarande priset är: 999 kr.
Multifunktionella vattenavvisande byxor gjorda i ett starkt stretchmaterial med quickdry funktion. Byxorna är laddade med tekniska lösningar och designade för

Golfhandduk

Att ha med sig en liten golfhandduk med på banan för att torka av svettiga handflator och pannor är ett måste! Vår golfhandduk går såklart att få med eget tryck.

Golfhandduk

99 kr
Golfhandduk i velour med ögla och karbinhake. Golfhanddukar som du kan välja till eget tryck på. Golfkläder med eget tryck.

Piké

Ingen blir kanske särskilt förvånad över att vi på Netshirt.se tycker att alla golfare ska ha en piké med eget tryck på golfbanan! Vi har flera modeller att välja på.

Somerton Piké Sport | Herr

349 kr
Pikétröja med skön tvättad känsla. Frontslå i en avvikande färg. Eyelets under ärm och som en fin detalj i nacke.