Blogg

Kläder & accessoarer med reflex

reflexjacka

Nu går vi mot mörkare årstider och kvällspromenaderna erbjuder redan minimalt med ljus. Snart är det mörkt även på morgonen när vi ska ta oss till jobb och skola.

Underskatta inte vikten av reflexer! Det är otroligt svårt för bilister att se promenerande och cyklande människor i mörkret som inte har några reflexer på sig.

På Netshirt.se har vi ett stort sortiment av kläder och accessoarer med reflex som hjälper dig att synas bra i mörkret. Här visar vi tre av våra populäraste reflexprodukter.

Jacka för löpare och cyklister

För den som är ute och springer eller cyklar i mörkret är det otroligt viktigt att synas vid vägar där det kan komma bilar. Vår lätta löparjacka i reflextyg gör dig lätt att se när du swischar fram i mörkret.

Jackan väger knappt något och är både vint och vattenavvisande. För bekvämlighet har den även ett mjukt fleecefoder i den höga kragen. Jackan finns för både vuxna och barn.

Reflexjacka Sport – luxe

799 kr
Extremt lättviktig jacka i helreflex – ny modell från och med 2021, i nytt mjukare och skönare material samt högre

Snygg reflexväska

Den här ryggsäcken med rullock är både snygg och praktisk. Ryggsäcken är gjort helt i reflextyg och finns i både grått och svart. Perfekt reflexalternativ för den som ska till skola eller jobb och har något att bära med sig.

Den här reflexväskan behöver man inte skämmas för! Den är gjord i en stilren och modern design som passar de flesta.

Ryggsäck Reflex Roll-Top

299 kr
Reflex Ryggsäck med rullförslutning i citylook. Reflekterande yttertyg för bättre synlighet. Stort huvudfack och utvändig ficka med blixtlås. Justerbara, vadderade

Reflexmössa med topp

Härlig mössa för barnen som både värmer huvudet och har reflextrådar i toppen för att ditt barn ska synas bättre i mörkret. Mössan är av ett mjukt ribbstickat material och finns i flera olika färger.

Reflexmössa Tofs | Barn

99 kr
Dubbelstickad mössa med tofs och uppvik för barn. Tofsen har reflekterande trådar för ökad synlighet i mörker. Barnmössa med reflex.