Blogg

Rammstein till Ullevi 31/7 & 1/8

Efter förra årets spelning i Stockholm har många väntat på att hårdrocksbandet Rammstein även ska inta en scen i Västsverige, och i sommar är det äntligen dags – välkommen till Ullevi Rammstein!

Grundades 1994 och är nu Tysklands största musikexport

Rammstein grundades i Berlin 1994 då 4 exmedlemmar i andra band slog sina musikaliska skallar ihop och bildade ett gemensamt band. Tillsammans deltog de i en tävling för nya band med sin demo och tog hem vinsten som var att få spela i en riktig studio. Strax därefter anslöt ytterligare två medlemmar till bandet och 1995 fick Rammstein sitt första skivkontrakt.

Numer är Rammstein Tysklands största musikexport och är älskade av sin publik för sina lediga (bokstavligen) uppträdanden och sina råa och lite provokativa texter.

Två spelningar på Ullevi i sommar

Den 31/7 intar Rammstein scenen på Ullevi och sätter Göteborg i lågor, med en efterföljande extrakonsert den 1/8. Biljetterna sålde som smör i solsken, ingen hade förväntat sig något annat, och under två dagar i sommar kommer tusentals människor headbanga tillsammans i publikhavet på Ullevi.

Köp din t-shirt hos oss

Ska du också gå? Vi har såklart preppat med t-shirts och linnen med Rammstein-motiv, klicka hem din favorit redan idag! Skulle du inte hitta något motiv som passar dig som handen i handsken så kan du som vanligt designa ditt eget tryck i vår designmotor.