Steg 1 – Välj produkt

Gå in på produkten du vill ha och välj önskad färg och storlek. Klicka sedan på knappen ”Egen design” för att komma till designmotorn.

Steg 2 – Välj motiv

Längst upp till vänster inne i designmotorn kan du välja om du vill använda ett eget motiv på din produkt, använda ett av våra färdiga motiv, eller använda textverktyget. Du kan även kombinera de olika alternativen.

Steg 3 – Justera ditt motiv

När du valt ditt/dina motiv kan du placera trycker var du vill på produkten genom att dra i motivets ram. Du får då även upp redigeringsalternativ om du till exempel vill byta färg eller typsnitt på ditt motiv. Tänk på att inte placera ditt tryck över dragkedjor och sömmar.

Steg 4 – Kontrollera ditt motiv

Många produkter går att designa på både fram- och baksidan. Du kan även kombinera egna motiv, befintliga motiv och text. I baren längst upp kan du hela tiden se det totala priset för ditt tryck.

Steg 5 – Skicka din design

När du är nöjd med designen på din produkt skickar du du den tillbaka till butiken genom att klicka på den röda bocken längst upp till höger i designmotorn. Bekräfta din design.

Steg 6 – Lägg produkten i varukorgen

Nu kan du se produkten i butiken med din egen design. Kontrollera att du har valt rätt storlek om det är ett klädesplagg och klicka sedan på knappen ”Lägg i kundvagn”.

Netshirt
Group AB

Netshirt.se inriktar sig på kläder med eget tryck. På de flesta produkter hos oss kan du välja till eget tryck utan att du behöver betala dyra startkostnader. Vi har kläder och accessoarer i många olika modeller och färger och säljer plaggen neutrala eller med ditt eget tryck på.
Adress

Storgatan 16
514 33 Tranemo

Telefontider

Måndag – Fredag
10.00 – 16.30

Telefon

0325-202040
(+46 (0)325-202040)

E-post

Netshirt
nyhetsbrev

Ta del av våra erbjudanden och kampanjer!