Netshirt.se inriktar sig på kläder med eget tryck. På de flesta produkter hos oss kan du välja till eget tryck utan att du behöver betala dyra startkostnader. Vi har kläder och accessoarer i många olika modeller och färger och säljer plaggen neutrala eller med ditt eget tryck på.

Önskar ni beställa kläder med företagslogga, klubblogga eller andra tryck kan ni maila er förfrågan till: [email protected]

Vi kan även ta fram kläder och reklamprylar i helt egen design. Kontakta oss med din idé så kan vi se om vi kan förverkliga den åt er.

Kunder hos Netshirt.se

Vi säljer mycket till föreningar och företag som vill ha plagg med egen logga + namntryck m.m. Ofta hör kunder av sig till oss och behöver en produkt med tryck till ett event eller till den dagliga verksamheten, och vi löser det mesta.

Det är även många som beställer som privatperson, t.ex till Svensexan, möhippan, korplaget eller presenter till nära och kära.

Besök våra systersajter!

Vi har, förutom Netshirt.se, även Butikblågul.se.

Fysisk butik

Vi har även en fysisk butik i Tranemo – Storgatan 16 – 51433 Tranemo – Välkomna in om ni har vägarna förbi

Netshirt Group AB:s Historia

2001 – Tobias Bengtsson bildade Netshirt och började då att sälja sportkläder med eget trycktillval.

2003 – Netshirt.se publicerades, och en produkt som sålde mycket var Sverigetröja med eget namn och nummer. Sedan har Netshirt.se växt år för år och så även sortimentet.

2008 – Verksamheten utökades med en fysisk butik ihop med Bentex Arbetskläder.

Bentex Arbetskläder startades av Lars Bengtsson (far till Tobias Bengtsson) och inriktade sig på arbetskläder med möjlighet att få egna tryck på. Även Bentex drev en webbutik: www.bentex.se med inriktning på arbetskläder.

2011 – Netshirt och Bentex beslutade att slå sig samman och bildade Netshirt Group AB. I samband med detta kom även Andreas Bengtsson (bror till Tobias, son till Lars) in som delägare i bolaget. Netshirt.se har därefter ökat sitt sortiment med arbetskläder. Sedan sammanslagningen har företaget växt och har anställt personal för att hinna med orderhanteringen.

2012 – En ny webbutik lanserades: www.butikblågul.se där man inriktar sig på blågula produkter till Sverigesupportrar.

2013 – Netshirt Group öppnar ny butik i centrala Tranemo, på Storgatan 16.

2014 – En uppdatering av Netshirt.se lanserades, med egen designmotor där man kan designa ett antal produkter själv och direkt se resultatet.

2015 – Vi lanserar våran tredje webbutik – Fyndakläder.se där vi säljer ut partier och utgående artiklar till ett mycket bra pris.

2016 – Vi går med i Connect Väst FöretagsAcceleratorn.

2017 – Vi köper upp Sverigeklader.se

2019 – Vi byter plattform på www.netshirtgroup.se – nu erbjuder vi också företag egna webbutiksavdelningar + enkelt sökverktyg för över 50 000 produkter.

Som led i vårt miljöarbete öppnade vi en shop in shop i Återbruket – Limmared. Istället för att skicka returer m.m. tillbaka till leverantörer så säljer vi ut dem billigt på återbruket och minskar vår klimatpåverkan + stödjer Återbruket och deras hjälporganisation.

2020 – Vi byter plattform på våra webbutiker för att anpassa oss till ökad mobiltrafik samt fräscha upp layouten – www.netshirt.se, www.butikblagul.se samt vår B2B sida www.sverigekläder.se

Vi blir utsedda till Årets Profil & Handel i Tranemo Kommun

2021 – Vi vinner Årets Företagare i Tranemo Kommun

2022 – Nytt varumärke registrerat: Nationwear – Fokus på supporterkläder och prylar med tydligt nationstema.

2023 – Vi flyttar lager och produktion till större lokaler i Tranemo, Tåstarpsgatan 9

2024 – Vi flyttar butiken till våra nya lokaler på Tåstarpsgatan 9 och stänger ner vår gamla butik på Storgatan 16 i Tranemo.

Tobias Bengtsson Sjögren - VD

Tobias Bengtsson Sjögren

VD

Lars Bengtsson

Säljare

Andreas Bengtsson

Säljare

Fredrik Apelgren

Webshop

Josefin Axelsson

Returansvarig

Evelina Axell

Orderansvarig

Evelina Ekman Gustafsson

Order/Tryck

Yvette Assgård

Tryckproduktion

Emma Eliasson

Tryckproduktionansvarig/web

Pontus Håkansson

Tryckproduktion

Ingela Svensson

Order/Tryck

Clara Arulf

Pack/Tryck