Blogg

Ladda upp inför Melodifestivalen!

Äntligen är det dags för årets största musikfest – Melodifestivalen! Det är den tid på året då svenska familjer samlas framför tv:n för att njuta av fantastisk musik, glittriga kläder och en stor dos underhållning. För att göra din Mellokväll extra minnesvärd har vi samlat de perfekta prylarna för att höja stämningen och skapa en oförglömlig upplevelse.

Mello-outfiten

Innan du sätter dig bekvämt i soffan är det dags att klä upp dig! Plocka fram din mest glittrande och glamourösa outfit – det är trots allt Melodifestivalen! Glöm inte de klassiska fjädrarna, paljetterna och kanske till och med några acessoarer för att visa ditt stöd för din favoritartist. En rolig Mello-hatt eller krona kan också vara pricken över i:et!

Ballong Guld

59 kr
Guldfärgade runda ballonger. Perfekt som dekoration till festen! 6-pack Temafest Guld – Guldfest – Guldpynt – Fira SM-Guld – Serieseger

Hårspray Glitter Guld

49 kr
Skimra i lyxigt guld! Med denna glitter hårspray i vackert guld kan du utan tvekan få till riktigt coola glitter-effekter

Rånarluva Balaklava – Ski Mask

99 kr

Rånarluva Balaclava - Ski Mask är det ultimata valet för både praktiska och lekfulla tillfällen!

Går att specialbeställa med egen logga broderad, minst 100st - maila oss för offert.

Slutligen, se till att skapa den perfekta Mello-stämningen. Tänd ljus, sätt på glitterlampor och skapa en spellista med årets Mello-låtar. Ha roligt och njut av varje ögonblick av musikfesten!

Med dessa prylar är du redo att göra din Melodifestivalen-upplevelse minnesvärd och spektakulär. Så sätt på dig din bästa Mello-outfit, ladda upp med snacks och bjud in dina vänner för en kväll full av glitter, musik och underhållning! Lycka till och ha en fantastisk Mellokväll!