Blogg

NY kategorisida för humorkläder

Vi är glada att introducera vårt senaste tillskott till sortimentet – vår nya uppdaterade kategorisida för humorkläder. Här hittar du en samling av roliga t-shirts och andra plagg och produkter speciellt designade för att sprida skratt och glädje.

Ett gott skratt förlänger livet
Oavsett om du letar efter det perfekta plagget för att fira någon speciell högtid eller person så har vi det du behöver. Våra humorprodukter är en garanterad isbrytare i varje sammanhang. Varför inte sprida lite glädje genom att välja en t-shirt som får folk att le? Som man säger, ett gott skratt förlänger livet.

I Am Kenough | T-shirt

199 kr

Bär vår "I am Kenough" t-shirt med stolthet och sprid positiv kenergy vart du än går!

Marko & Irma T-shirt

199 kr

T-shirt med inspiration från ingen mindre än Irma Lehtosalo!

Unna Daj | Hoodtröja Dam

399 kr
Hoodtröja för dam. Borstad fleece inuti Långa ärmar Vanlig passform Förkrympt ringspunnen & kammad organisk bomull Återvunnen polyester Fickor placerade

Perfekt som julklapp
Julen närmar sig med stormsteg och vad kan vara en bättre present än ett plagg som sprider glädje och skratt. Vi har handplockat de roligaste och mest festliga motiven för att sätta extra guldkant på tillvaron. Våra produkter är inte bara av hög kvalité och bekväma att bära, de kan också bli ett roligt minne för livet. En present som är utvald med omsorg, som ger glädje och skratt varar länge efter att presentpapperet slitits bort. Perfekt att ge bort som julklapp helt enkelt.

Lys upp tillvaron
I dessa tider av osäkerhet och oroligheter behöver vi alla lite extra glädje i vardagen. Sprid lite ljus i tillvaron genom att ge bort eller bära något av våra humorplagg. Skratt är en universell glädjekälla och kan vara precis det som behövs för att lätta upp stämningen och skapa positiva minnen.

Ge bort glädje, skapa minnen och lys upp tillvaron- För varje plagg du bär eller ger bort sprider du inte bara skratt utan också en känsla av gemenskap och glädje.

Utforska hela utbudet nu och hitta ditt favorittryck!