Blogg

Summering 2020

2020 är året vi kommer att minnas som minst sagt annorlunda. Året då nästan inget blev som vi tänkt oss. Covid-19 drog in över hela världen som en tsunami och påverkade mer än man kunde ana i början av året.

För ett år sedan hade vi på Netshirt inte kunnat sia om att årets storsäljare skulle vara dessa produkter:

Tegnell T-shirt Tvätta Händerna | Dam

199 kr
T-shirt med Anders Tegnell logga och tvätta händerna! mitt på bröst. Hylla Tegnell med denna t-shirt och påminn samtidigt folk

Tegnell T-shirt Tvätta Händerna | Herr

199 kr
T-shirt med Anders Tegnell logga och tvätta händerna! mitt på bröst. Hylla Tegnell med denna t-shirt och påminn samtidigt folk

Tegnell Tygkasse Tvätta Händerna

99 kr
Shoppingkasse Anders Tegnell – shoppingpåse Anders Tegnell Tygkasse med Anders Tegnell logga och tvätta händerna! Hylla Tegnell med shoppingbag och

Inte vad vi hade förväntat oss, och absolut inte vad vi hade önskat. Men på något sätt så känns det ändå fint att ha kunnat bistå med lite humor det här extra deppiga året.

Sportåret som inte blev av

2020 var året då vi förberett oss på att kunna erbjuda ett stort sortiment av sportkläder till EM i fotboll. Vi var så taggade!

Men det blev ju aldrig något EM i fotboll. I stället fick vi tänka om helt och EM-tröjor byttes ut mot bland annat munskydd.

Munskydd i Bomull Stretch – Tvättbart

79 kr
Munskydd med 2 lager av enkeltrikstyg, med inre slinga för passformjustering Silvadur ™ 930 Antimikrobiell finish på yttre vilket hämmar

Munskydd i Tyg – Tvättbart

79 kr
Munskydd i bomull som du enkelt kan beställa med eget tryck eller köp dem neutrala. Om vi nu ändå kommer

Munskydd SWEDEN i Bomull Stretch – Tvättbart

99 kr
Blått munskydd med texten SWEDEN i gult – perfekt att ha på kommande landslagssamlingar eller andra event där vi hejar

Munskydd Tegnell Håll avstånd – Tvättbart

99 kr
Munskydd med passande budskap från Anders Tegnell om att komma ihåg att hålla avstånd! tryck på framsida. ”Håll avstånd! Om

Inställda konserter

2020 var året då många såg fram emot historiska konserter under sommarhalvåret. Bland annat skulle Rammstein komma till Ullevi och många slängde sig på biljettsläppet.

Men några konserter blev inte heller av. Och tröjorna med merch-tryck för olika artister och band som skulle ha spelat fick inte lika stor åtgång som vi trott.

Föreningsbutiker

Men i stället kunde vi lägga energi på våra olika föreningar som har butiker på Netshirt. Och eftersom det här har varit ett tufft år för många idrottsföreningar så känns det fint att kunna erbjuda ett sätt för dem att få lite extra klirr i kassan.

Är du medlem i en förening som vill kunna sälja sina kläder online? Titta in här >>

Utomhusaktiviteter

Som tur är så har vi ett stort sortiment för de som gillar utomhusaktiviteter! Det har det ju verkligen varit både läge och tid för under 2020. Här är några produkter som varit populära under året:

Fiske T-Shirt | Herr

199 kr
T-shirt med ”Jag älskar när min fru låter mig fiska” logga mitt på bröst. Fisketröja perfekt för dig som är

Fiskehatt

99 kr

Fiskehatt - lägg enkelt till eget tryck!

Fiskeväst Pinewood 5059

679 kr
Multifunktionell fiskeväst med högventilerande ”mesh” som du kan lägga till eget tryck på om du önskar. Om du väljer till

Golfhandduk

99 kr
Golfhandduk i velour med ögla och karbinhake. Golfhanddukar som du kan välja till eget tryck på. Golfkläder med eget tryck.

Golfkeps med bollmarkering

199 kr
Golfkeps med smart bollmarkering, dold magnet behåller bollmarkör på skärmen. Göre den personlig genom att enkelt välja till ett eget

Reflexjacka Sport – luxe

799 kr
Extremt lättviktig jacka i helreflex – ny modell från och med 2021, i nytt mjukare och skönare material samt högre

Reflexmössa Löpning

149 kr
Mössa med mönstrad reflex. Mjukt och varm mössa med reflekterande print som ger hög synlighet vid löpning i mörka förhållanden.

Gott Nytt År!

Nu ser vi på Netshirt fram emot ett nytt år med nya förutsättningar. Vi vill tacka er alla för att ni handlat av oss och besökt oss under 2020, det är guld värt!

Ett stor tack från oss och en varm önskan om ett fint 2021!